Saturday, December 19, 2009

HP baru

Ok, sempena tahun kedua perkahwinan, kami telah menghadiahkan each other handphone baru.
Oh bukan blackberry atau iphone ye kawan-kawan. Kami bukan lah techno savvy sangat. Macam aku, aku suka kalau camera satu object, phone satu object dan surfing internet satu object lain. Tapi untuk phone ni, aku ada laa function2 atas tu, cuma tak secanggih blackberry dan iphone.
OK, kami beli handphone ----------> Nokia 6600i je.

Untuk aku:

Aku amik yang stainless steel

Untuk dia:

Mie amik yang black olive

Semangat kan sama jenis? Kami beli ni sebab ada 3G function.. Nak ber3G lah konon bila salah sorang dengan Ashraf dan sorang lagi kerja ke.. ekekeke... ok, itu je nak update :)

4 comments:

Wafaa said...

nanti bole la korang ber-mms. hehe

aieesha.salleh said...

wafaa: itu laa.. MMS, 3G.. hahahaha.. ini aku je boleh dia tak boleh.. adalah sangat susah woooo

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syok syok..aku bila ntah nak beli hp baru :)

aieesha.salleh said...

eliss: hehehe.. anniversary boleh mintak hadiah :D