Wednesday, December 16, 2009

Ashraf dan Tangga

Just look at my cheeky son. Bila panjat tangga sangat laju. And when we carry him down, he will panjat again. Har har har. Penat ok naik turun teman dia. Tapi bila tengok gambar ni, aku tersenyum sendiri. He looks Sangat cheeky and happy. That's my boy, and I am proud of him :)



6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x susut yer badan dier.cheeky btol.hati2 main kat tangga tu yer :)

aieesha.salleh said...

eliss: haah, badan dia menten je.. berat pun menten je.. tak susut banyak.. huhuhu.. solid molid gitew.. tu laa, bila main tangga, kitorang yang teman dia ni yang penat.. :)

Wafaa said...

ooo acap main tangga ek. biasa ni. takpe, suh mama follow belakang. kasi exercise sket

aieesha.salleh said...

wafaa: tu lah pasal. aku sampai fenat ok. mak aku take over pun fenat.. muehehe

hasmalizaLUVhasmiza said...

budak tomei ni nak kurus ke dok main turun naik tangga?kakakakak...patutnya,mak dia & auntie as yang main turun naik tanggaaaaa....wakkakakak...

wei,aku link blog ko...:D

aieesha.salleh said...

aa: hahaha.. tu laa, aku rasa dia guna cara halus untuk soh mak dia kurus.. so dia naik dia turun, mak dia kena follow sama.. adoi.. ok ok, link exchange ok :)