Wednesday, March 18, 2009

Saya sedang


membuat posting dari notebook baru.. yee haaaa :)
PC lama kan dah sangat sangat slow, terus laa saya dengan sorang lagi akak kat IT ni apply notebook baru.. sangat lama menanti ok.. dan akhirnya, dapat laa notebook tu hari ni.. ngeh ngeh ngeh..

*ni tengah nak test skill laa ni*

Rasanya lepas ni, semangat bertambah tak bile bekerja?? hmmmm... hehehehe...

OK, nanti kite sambung lagi ok :)

6 comments:

wafaa yang baik kata said...

fewwwwwwwwwwiittt... akak yg sorang tuh takleh angkat pc. tu pasal kantoi bawak budak. kehkehkeh..

semoga makin bersemangat nak wat kerja. nak main internet pon senang sb skrin dah kecik, kan kan kan??

aieesha.salleh said...

hahahaha.. betul betul.. semangat kena lebihhhhhh... huahahaha

aieesha.salleh said...

tu laa, kekadang pendek pun tajam kan?

wafaa said...

salah komen pasal kuku ke kat sini? hehehe.. a'a pendek kalau tak trim memang tajam. tu yg nampak brutal bila ada calar kat muka tuu

Sha said...

kakak yg lagi sorang tu mmg takleh angkat PC dah, tu yg request notebook tu..hehe
notebook baru nih best sbb nmpk canggih tapi usb port 1 jer..ok sket dr PC yg dh uzur tu..uhuuhuu

aieesha.salleh said...

kan kan kan.. ringan pun ringan.. tapi susahnya, nak melencong lepas kerja laa.. :(