Friday, March 13, 2009

Pasta


Best pulak makan pasta2 ni ek.. Walaupun tak semestinya spagetthi, tapi suka lah.. Semalam sesi membalas dendam.. hihihi.. Cafe bawah office ni ada buat macaroni goreng.. tapi ada telur and sangat putih ok.. nak kata macaroni cheese, tak nampak pun cheese dia?? hehehehe.. So sebab macam termengidam, *sila jangan berfikir saya sedang mengidam sebab itu ok*, balik keje lepas amik anak tercinta, kami ke sacc*mall.. giant dalam tu kan satu floor dengan parking, so senang nak tolak stroller dia.. sekali tu, macam2 jenis pasta ada.. hahaha.. gile.. ada ke leh rambang mata nak yang mana satu.. shell pun lawa jugak.. spiral pun lawa jugak.. adoi laaa... hehehehe.. So misi berpasta malam semalam berjaya..

Oh, malam ni, malam esok dan siang lusa adalah sesi makan nasi minyak.. fuhhh..

2 comments:

Wafaa said...

aku ada banyak pasta kat rumah :)

aieesha.salleh said...

hahaha.. tu laa pasal.. tapi aku kan dok umah mak, so tak beringat stok ada ke takde.. hahaha