Friday, November 24, 2006

23.11.2006

This post shud be written yesterday.. but somehow i was too tired to do so.. :)

Semalam ISTD buat monthly meeting and sambutan deeparaya sekali.. nice.. and i won a lucky draw.. hohoho.. dapat laa air mirinda oren, t-shirt (it's black and it's nice ^_^), rota cekedis tu.. air tu aku bukak kat ofis jugak, share ramai2 sebab tak leh minum air gas kan.. menggemukkan aku yang dah memang tembam ni.. rota tu, kasik wafaa, tapi last2 makan kat umah sambil tgk hindi bersama2.. t-shirt tu mmg selamat laa kat aku kan.. hehehe..

Semalam sedap je kitorang (ada laa 4 org) mengomel pasal sorang budak ni.. Hish, tak sangka ramai yang rasa "tak sesuai" dengan dia.. She's on stage receiving her birthday gift.. and without any hesitation and thinking, she directly went to you-know-who asking to change the gift.. whoa.. so the berani.. then she asked another sweet fella if they can change the gift.. DUH.. dah gift tu dikasik oleh ofis, terima je laa.. kot iye pun nak tukar, jangan laa atas stage tu.. samdol betul laa.. hehehe.. and that's when a lot of stories about her came out like air terjun.. hohoho.. this one kakak nicknamed her "estate".. why?? simply becoz she doesn't know how to mingle around and soo the hajah bakhil.. hehehe.. Macam2 pesen orang dalam ini donia.. Pelik betul laa.. And she's sooo macik.. if the 2 kids in naya's blog call her that, i would say "owh, patut pun".. tapi naya dipanggil macik?? budak2 itu sangat mata kero... hohoho..

Balik sempat jumpe my lovely other half kat shell.. it's my usual spot to see him before and after work, to salam him before masuk keje and before balik umah.. it's becoming my habit laa..

2 comments:

wafaa said...

patut la aku sampai dulu.. padahal aku bawak slow je.. ropanya ko berdating dulu ye

aieesha said...

hehehe, bukan berdating.. salam nak balik jer.. tak sampai 5 minit pun.. :)