Tuesday, March 09, 2010

He is 17 Months Now

He hits the mark 17 on last Sunday. My oh my, in 7 months time he will hit the big 2. How fast time flies but don't care!! He will always be my baby.. My intan payung pengarang jantung :)

Updates on his progress will be posted in my other blog. Nanti dah update, will link it here

Ashraf,

I want you to know that both of us love you so much. You will always be our precious baby. We pray that you will grow up to be orang yang berguna kepada masyarakat, mama, papa and menjadi seorang yang alim dan beriman. Mama and papa will always wish the best for you. Mama and papa will try our best to be the best parents for you. Love you with all our hearts!!




4 comments:

Rozalinda Ghazale said...

bestnya anak dah besar2. uhuhu

aieesha.salleh said...

Roza: Huhuhu, bila besar lain pulak kerenah dia.. pun menguji kesabaran jugak :)

Wafaa said...

Sementara nak tunggu besar tu, dugaan banyak sket :)

aieesha.salleh said...

Wafaa: haah kan.. aku pun hari2 time balik keje tu memang kena sabar banyak.. macam malam tadi, dia nak bawak keluar semua barang toys and rocker and pampers dia pergi letak kat hall. adoyai.. sampai kitorand cakap kat dia "ashraf, kita belum nak pindah rumah lagi laa"