Wednesday, September 30, 2009

Salam Aidilfitri 2009

Salam Aidilfitri diucapkan kepada semua keluarga, kawan-kawan, readers dan silent readers (macam banyak je yang baca kan. perasan lah ko ecah oii). Maaf ye kalau ada terkasar bahasa secara lisan atau tulisan, kalau ada yang terasa dengan perbuatan, kalau ada makan-makan yang tak menjemput atau dijemput, gile main terjah je. dan maaf zahir batin di atas semua perkara ye.

Salam aidilfitri ikhlas dari kami sekeluarga, Aishah, Suhaimi dan Ashraf Danial :)




5 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x buat open hse ka??

selamat hari raya dr kami jua :)

yumyum said...

selamat hari raya from us too!

ayo, bb ashraf ni mmg anak papa nii..muka sama jek hehe

aieesha.salleh said...

ellis: open hse takde, tapi rumah sentiasa open.. :) ellis?

yumyum: tu laa, mama dia tension time raya, sikit2 "muka papa lah".. tapi tetap menten anak kesayangan mama papa :)

Wafaa said...

mek, tu acap pakai baju yg jahit hari tu ke? kekekek.. ye cikyam, sebijik muka bapak nih. mak kena banyak2 sabar la ye. buat 1 satu, doa2 kuar muka ko pulak aishah hehe

aieesha.salleh said...

wafaa: acap pakai baju sample yang buat jahit aritu :) baju jahit aritu biru.. nanti aku post gambar :)