Tuesday, January 20, 2009

KEKEJAMAN

Apa laa nak jadi dengan manusia zaman sekarang ni?????

Yang mengandung luar nikah, buang baby comel2 dalam jamban lah, dalam sungai lah..

Yang dah kawin pun ada masalah buang baby jugak ke???
Ada ke patut, dah kawin tapi tak percaya itu anak sendiri and buang baby 6 bulan tu dalam tong sampah.. 6 BULAN.. dah besar baby tu.. tak de rasa kesian ke? anak sendiri tu.. Aku yang baca ni pun sebak dada.. tak dapat nak bayangkan perasaan isteri dia.. At least si isteri/ibu, kalau betul prihatin tu, gi laa balai polis berdekatan and tuntut balik anak tu.. Tapi, mana tau kan, kot laki dia kurung dia ke kan.. Manusia manusia.. Dah dikurniakan akal fikiran, tapi buat macam takde otak... HISH...

3 comments:

Rozalinda Ghazale said...

stupid loser...bodoh...

Wafaa said...

orang tu mmg sejak lahir bodoh kot. bodoh + bangang = bongang

aieesha.salleh said...

kan kan..ba alip ngong ngong tol..