Wednesday, September 10, 2008

Waiting impatiently for 5.15pm

What a nice way to start my day.. Sigh.. Hehehe.. Ok, updet updet sket..

We slept at my parents' crib last night.. woohooo.. New katil is very the nice sampai both oso tido mati.. hahaha.. kalau bom jatuh sebelah pun tak sedar lah.. siap ada krohhhh kruhh krohh lagi.. :)

Sahur tadi we all only had mihun goreng.. Somehow I was too tired to suap mihun ke mulut.. haish.. malas ye.. Then sempat tengok Sesuci Qaseh Ramadhan at 5am.. Nice drama.. Every sahur without failed, we will be depan tv just for this drama.. hihihi..

Pagi tadi terlajak lagi.. ape nak jadi nih?? somehow, too tired to even open my eyes.. alaa, kucing2 pun tgh tido lagi..

Sampai ofis, hmmm.. terus berchitchat ngan K.Dora pasal laksam and laksa johor.. both are my favourite.. and both also made us so lapar and yummm yummm.. ye laa, both laksam and laksajohor are yummylicious kan..

I have to be at PSA by 10am, yet I am still here in COE.. wooohooo.. kemalasan tahap maksima.. rasa nak tido jer.. isk isk isk.. This is WHY, I am jealous of dear Ninna sebab dia best.. leh bangun lambat.. but somehow, jealousy is not the best policy *aku dah mula mengarut*

OK lah, nanti ada lagi aku sambung ok..

5 comments:

nina said...

BEST? aperkah .. *sweat*

aieesha.salleh said...

apekah??

aper kah yang cik nina pk kan?

nina said...

best ke camtu?
rasanya, sampai bebila pun orang lain xkan faham..

*sigh*

aieesha.salleh said...

ko citer pasal best makan ke best ape ni?

aieesha.salleh said...

aku dah paham dah nina oii.. bagi aku best sebab dapat jaga malam and bangun lambat :) rindu time2 camtuh..

ingat tak aktiviti kite di malam hari di tepon?? ekekekeke...