Thursday, July 24, 2008

Macam mana nak kurangkan jarak...

Macam mana ye, nak kurangkan jarak antara setiap perenggan dalam layout baru ni??
Dan juga, jarak yang sangat jauh dalam "Other Links" tu??

Penat dah godek.. Seb baik takde connection kat umah, kalo tak, confirm malam ni tido lambat.. hehehe...

Huh, Ninn, kalo ko baca post aku ni, tolong aku.. tsk tsk tsk....

Buntu..

2 comments:

`in said...

bila nak post entry atau taip pape kat menu (page elements bagai), masukkan code html .. leceh sikit tapi tu je cara yg aku tau aa wat masa ni utk settlekan prob ko .. so ko taip gini kat post :

< p align = " left/center/right " >taip pape kat sini< / p >

(rapatkan semua code tu)

guna code < p > < / p >

sama gak kalau nak buat caption gambar (nak bagi caption rapat kat bawah gambar - yg macam aku selalu buat kat blog aku), caranya sama gak kalau ko boh gambar dari photobucket/imageshack :

< p align = " center " > < img src = " paste direct url image " >
(selang sebaris dari code img tu) taip caption kat sini < / p >

cuba aa try test .. kalau takleh gak nanti atau ko malas nak buat camtu kat tiap entry, aku cadangkan baik ko tukar je la layout tu :p hahaha

aieesha.salleh said...

hahaha, pandai cik ninn kite... huahahaha...

kes aku, malas nak tukar2 html code nih...

takpe, nanti ada masa xtra, aku godek..

buat masa skrg, aku menten je gini