Thursday, June 19, 2008

The active little one

Dear baby active jugak..

But somehow, kenapa ek, perut asik rasa cam tegang dan ketat? dan kejap2 macam kena tarik.. adeh, so not pleasant lah when this happen masa ada issue2 user support ni..

Cepatlah masa bergerak, nak balik dan berehat..

Baby,
Please be good inside okay.. Wait until 5.30pm okay sayang.. then you can be as active as you want okay.. Your mama here really needs to solve this issue, if not kete ni takleh naik kapal karang terlepas shipment pulak.. Petang nanti kita urut2 okay...

4 comments:

Wafaa said...

it's called Braxton Hicks Contractions. aku ada buat entry dlm another blog

aieesha.salleh said...

okeh, nanti aku baca.. tapi tak selesa laa.. rasa macam perut tu nak terkoyak?

wafaaal said...

apesal pelik sangat kau rasa.. haha

aieesha.salleh said...

hahaha, maybe sebab dah takde ruang kot.. kulit kena membesar lagi kot? huahaha