Monday, November 19, 2007

photog oh photog

hmmm, dilemma.. walaupun cuma untuk memilih photog..

hihihi

buat masa sekarang, kemungkinan besar hari nikah service enchantedforest akan digunakan.. :)
murah, dan offer menarik untuk kawan2 baik dia nih.. dapat pre wedding shoot lah..

untuk majlis resepsi pulak, confuse nak gunakan salleh*nasruddin ataupun adi*nang.. dua dua pun aku minat.. so final decision bergantung kepada budget constraint.. haish.. nak kawin ni, belanja besar lah.. ;( tapi kan, sekali seumur hidup.. hihihi

ideas anyone?? advise ke??


other than that, hari ni aku keletihan lah.. macam2 hal dari tempat kerja ni.. issue melambak lah pulak.. dan, macam mana kalau aku nak cuti sebulan ek? rasanye lepas tak?? cross fingers hard lah..

sakit belakang ni datang balik.. :( ini tandanya aku dah meng-strain-kan tulang belakang ku.. Erm, tak tau lah pernah post kat sini ke kan.. tapi tulang belakang aku ni bengkok sikit.. maka kalau over-used, memang akan sakit.. hai.. macam mana nak bawak baby dalam perut nanti ni??

malam ni ada appointment dengan photog en mie.. aku pun tak tau saper orang tu.. tapi mie ajak ikut sama.. ;) waa, decision made for both side together-gether lah.. hihihi.. seronok pulak..

terasa nak makan telur bistik.. lama tak buat.. :( dah ingat2 lupa dah.. tapi kan, daging ada ke ek?? ini akibat jarang masuk dapur.. nanti masa ada dapur sendiri, boleh lah nak monitor barang rumah.. ni bila ramai yang guna, susah nak tau ada ke habis ke.. ye lah, penah jadi hari ni aku pakai ada byk lagi balance, lusa dah lesap.. ada orang masak lain pulak.. hihihi.. nasib nasib..

hari ni kat ofis ada orang dapat bunga lah.. ;) merajuk dengan tunang terus dapat bunga 2 dozen.. red roses pulak tu.. ;) alangkah bestnyer kalau en mie seromantis itu.. but, i am not complaining ;) he's romantic in his own ways... sayang dia..

ok lah, time to final countdown to 5.30pm ;)

3 comments:

`in said...

tin0? bunga?
hati berbunga2 cukup la ye tin0 ye :p

aieesha.salleh said...

bukan aku lah yang dapat bunga, opismate aku

`in said...

LOL! aku paham la .. komen atas tu merujuk pada "alangkah bestnyer kalau en mie seromantis itu.." :p ko nak bunga ke no?