Tuesday, November 20, 2007

No title here

Terasa bosan bila setiap pagi DAN petang kena submit background job checklist. Sekali sehari tak boleh ke bos? ;( memenatkan lah.. masa spent untuk check je almost 1 jam ++.. Sebab apa lama?? Kena check untuk 2 module.. Nasib baik gilir2 dengan Sha everyday.. Ye lah, job kitorang ni bercampur dalam tu.. So gilir lah..

Bila cakap pasal bergilir, Ms Sha - Tolong gantikan ek hari Khamis ni.. ;) Saya cuti (lagi??).. Dan dah pun bayar ganti secara prepaid hari Jumaat lepas.. hihihi.. ape lah, keje kami ni macam kanak2 riang ;)

Semalam jumpa photog en mie.. ok lah.. kurang berminat dengan output gambar dia.. tapi berminat dengan hasil videography dia.. macam mana ek? sekali fikir, memang lah nak all the best.. tapi kalau cost melampau, rasanya baik gunakan yang ada je kan??

uhuk uhuk.. no komen lah.. dah cakap kat en mie, keputusan di tangan anda ;)

hari ni ada lagi report mengong yang kena submit.. ape benda alah lah document catalog ni ek.. nak mula tapi tak paham lah.. note to self: sila ikut step pn wafaa ;) dan ajak sha ikut sama.. hahaha

oh, semalam ada kes lah.. ada orang tu marah bila mintak tolong dia.. dengar cerita dia siap email kat big*bos.. sigh.. kalau tak boleh tolong, ajar cara nak buat pun takpe.. tapi, nak ajar pun susah ke?? no komen.. dulu dia tak macam ni.. tapi sejak dia stress dengan pro*ject, rasanya makin disaster lah condition dia.. hihihi.. pandai je nak komen orang ek?? ;)

ok lah, nak buat kerja2 yang disuruh.. nak buat macam mana?? kata makan gaji..

dan, the branch planning is looking bright lah ;) tapi kan, kat mana ek yang ramai orang dan boleh dapat ROI cepat? suggestion anyone??

2 comments:

Wafaa said...

step aku? apekah itu?

aieesha.salleh said...

step ko? hehehe.. lambat cakap lambat lah sampai ;)