Tuesday, August 07, 2007

Kittens

Malam tadi gi umah Woon, amik anak kucing kat umah dia.. lawa.. kitorang panggil dia Gucci.. So she's another addition to d cat's family.. huhuhu.. Sambil tu, pinjam anak kucing satu untuk Gucci main2.. seronok dua2 tu.. tido pun best jer.. Manje lak tu..

Hmm, Woon kasik free. To those who wants kitty, do buzz me k.. hehehe.. nanti ada masa aku amik gambar dan post ok..

Rocco asik bunyi2 marah.. hmm, takut perhatian dia berkurangan kot.. alaa, rocco nie.. takkan laa kitorang lupakan dia.. dia kan yang paling reti bahasa.. yang gucci lak, tak penah dikelilingi kucing jantan.. so dia agak garang.. huhuhu...chico sangat friendly sebab asik cium2 dia.. hehehe.. bukan gatal ok, tapi frenly..

aku siap kasik derang tilam tido, seronok tgk dia tido.. dan alhamdullillah, bile orang stat enjin, dia tak lari kuar umah.. dia dok diam je dalam umah.. hehehe.. membuatkan aku tak sabar nak balik laa.. heee, comel comel.. nanti aku post gambar..

ninna, sorry sangat semalam.. aku mengantuk tak hengat.. hehehe... nanti kite jumpe k..
mwahh cikit!!!

6 comments:

LynGhazale said...

ishk tempted nye....

LynGhazale said...

eh salah tempting*. hahaa

aieesha.salleh said...

apa? kittens??? hehehehe.. comey gilers

`in said...

leh aa mintak hantaran dari mie .. 3 dulang kucing, 5 dulang friskies, ngan 3 dulang pasir :p

huhuhu~

LynGhazale said...

hhahahahahaha..ok gak eh camtu...

aieesha.salleh said...

byk cantik ko naa??? nanti ko kawin soh boify ko kasik 7 dulang anak2 kucing ok.. hahahaha