Monday, July 02, 2007

Sunday Life

Mulai hari ini, saya harus lebih berdisiplin dalam menjaga pemakanan saye sebab takut nanti tak muat baju atau tak lawa dalam gambar2 kan.. :) Sampai bile nak kena kawal, tunggu hingga diberitahu kelak..

Erm, saya sangat gumbira dengan berita itu.. Alhamdullillah.. Erm, ia masih lagi diklasifikasikan sebagai top secret!! Saye sudah memberi suggestion masa kepada orang itu, tapi menunggu keputusan rasmi. Secara tak rasmi, orang itu setuju laa. Tunggu secara rasmi pulak.. InsyaAllah, harapan saye segala2 akan berjalan lancar.

Semalam saye sudah menonton citer Transformers.. SERIOUSLY, go and watch the movie asap.. best banget sih.. Went to GSC OU dan sangat penuh orang.. sampai kena paking luar.. hehehe.. Tiket ni saye beli dah lama, sia p e-payment 2 minggu lepas lagi.. hohoho.. BEST!!!

Semalam saya gi attend dinner dengan boify tersayang. Besday U.Abdah yang ke 60.. Happy Birthday to you!!! Umur tu, takyah laa cakap.. thee heee heeee.. Semua family dia ada, dan seperti biasa, masing2 membuat andaian dan teka teki sendiri.. Tapi ada kelakar laa satu part nie, mak dia kenalkan aku kat orang "this is my D-I-L".. Aku tak dapat bayangkan laa, bile betul2 nak kawin nanti, mesti orang akan ingat boifyku itu kawin 2 kali.. hohoho...

Hmm, ok laa.. Ngantuk.. Semalam titon lambat :)

3 comments:

Wafaa said...

heppy jugak :)

Fyewsha said...

ehem ehem story mory!

aieesha.salleh said...

fyewsha: hahaha.. you're here me dear naya :)

wafaa: heppy sentiasa bersamamu di sisi mek :)