Sunday, July 08, 2007

Hmm

Susah jugak bile kite nak cani, yang kiri nak camtu, yang kanan lak nak gini, yang depan yang belakang pun masing-masing nak itu ini.. Hmmm, rasanye if possible, aku nak gi survey, beli dan pilih2 sume ngan dia je.. Rasa macam diluah mati mak, ditelan mati bapak.. haiyak..

Erm, planning lari banyak.. ayah aku lak demam.. hohoho.. adik aku tu?? hmmm, kem salam je laa.. aku laa sume pun.. LETIH.. Owh, cari kat kedai yang mahal dan murah.. Akhirnye dia dah bayar booking dah.. Colour pun dah lain.. hohoho.. tapi aku rasa simple dan comel jer *saye perasan kejap* At least we agreed on the same choice.. Yang nak pakai nanti pun aku kan, so better aku amik yang aku suke.. Ok, update weekend ku:
***********************************************************
SABTU:
-Pagi gi hospital tgk mak aku.. Tgh hari aku kuar gi wedding Affam. Ada orang tu kata nak amik aku kul 12. Last2 kul 1 baru dia sampai.. seb baik mekup tak cair.. :) tapi affam kasik kad dia daaa.. so terpaksa laa cari umah kham sambil ingat2 lupe.. huhuhu..
-Gi B*S*C, tgk barang itu.. Erm, barang cam grand je.. Serba salah jugak laa aku.. Aku nak simple je.. Camane tu?.. Pressure2.. Lepas tu gi Cu*ve, em, kain itu semua mahal2.. SALE pun mahal ke?? itu laa kan... Dia kata mahal sangat.. aku pun setuju mahal sangat.. tapi apa salahnyer ek?? hmm, kesian kat dia nak gi cashier nanti.. kalo anak dato' ke, mmg aku rembat.. hehehe.. Pun, aku tak amik apa2.. aku rasa bersalah jugak kat f-MIL.. tapi dah cakap dah hari tu survey saje.. So ok laa =)
-Malam gi hospital balik, then balik umah.. kemas2 dan titon.. letih..
***********************************************************
AHAD:
-Pagi kemas umah.. Heee, tension jadi pompuan bile semua pun kena buat.. Orang lelaki ni keje dia tido tido tido makan makan makan pastu kuar.. BOSAN
-Tgh hari kuar around Shah Alam.. gi SACC. gi PKNS.. semua tak berkenan.. :( Sampai aku ingat nak gi kedai kat section 18.. hehehe.. tapi seb baik, jumpe yang berkenan di hati kat Section 9. :) Jumpe untuk dua2 skali.. Tapi, tatau laa ada bantahan ke tak?? *termenung kejap*
-Petang, layan kak mek.. dia datang dari TGG, ada wedding kot? ahhh, menggunakan politik untuk tempah kain kat chi*ra.. :) sebab bile gi sendiri, dia kata tak boleh :(
-Malam, gosok baju keje, beli makan ayah, tgk mak kat spital, dan akan TIDOR!!! Sok keje..

3 comments:

LynGhazale said...

ye mmg susah cik aishah. if nanti wedding lagi susah aaa...Aku nak lain, mereka nak lain, die kata lain. bla bla bla bla. huwargh

LynGhazale said...

eh lagi satu, ko gi gulatis dulu if nak tgk kain2 murah sket....binwan*s tu. mmg le mahal. ko save it for the wedding beb.

Wafaa said...

mek,jgn lupa..