Monday, June 04, 2007

Ninna Part 2

Ok, ada banyak yang tertinggal pasal ninna.. tapi aku nak tambah satu je lagi kat sini..
Na, ko ingat tak kite camping masa form 2 kat bukit cerakah (bukit cahaya seri alam)..

Kelakar and seram kan.. Ingat tak kite sorok bawah chalet, ada kaki orang, and orang tu tanye buat apa tu? kite cakap tengah menyorok dari musuh?? ingat kan kak zura.. rupenyer.. theeee heee heee.. patut laa takde orang kejo kite kan?? tak nampak kite sebab derang terus je jalan bile sampai chalet tu.. gilers..

and ingat tak ko kat surau tu.. ko nampak aku kat mana ntah tapi aku sebenarnye kat tempat lain?? fuyooooo.. ada transportable dowh!! hehehehe..

haa, ni satu lagi.. ingat tak kite kena jaga malam.. buat kopi pekat gilers.. sampai tak pegi toilet?? hahahahaha.. sebab?? kite buat kopi dalam gelap.. then ada dua beg.. ktie ingatkan satu kopi satu gula.. rupa2nyer dua2 kopi.. sudahnyer: 4 sudu kopi!!! hahahahahahahahaha..

adoiiiiiii... kenangan2... tenkiu sebab kasik aku banyak kenangan terindah!!! :)
ko laa teman sejati donia akhirat beb.. cuma, ada masa tu, ko tanak laa jumpe aku kan.. ape masalah ntah!!! :( konon2nyer, malu.. cait!!!

nanti id aku ingat lagi, aku post k..

5 comments:

`in said...

haa no .. yg nyorok ngan ko kat bawah chalet tu BUKAN aku, tapi 'benda' tu ..

sbb masa war game tu, aku xde ngan sesapa .. aku sorang je .. aku nyorok dekat2 ngan tandas masa tu ..

ko ngan sape tu no? huhuhuhu
ekceli, ramai yg ngaku nyorok ngan aku, padahal aku sorang2 je ..
agaknya 'benda' tu suka kat aku kot :p ramai yg claim nampak aku kat tangki aa, chalet aa, kat semak .. padahal aku kat satu tempat je dari mula sampai habis ..

aieesha.salleh said...

hahahahaha.. baru ingat.. bawah chalet tu aku ngan mel kot?? hmmm (tak ingat laa).. tapi yang kat tangga chalet tu benda lain.. hahahaha..

kopi pekat ingat??

`in said...

ingat! dah le kopi pekat, pastu air xmasak lak tu! hahaha sape ntah yg jerang air tu .. aku ingat lg, air suam dowh .. masa minum tu leh rasa daun2 serbuk kopi tu terapung, tapi xde sape tegur, terus telan je .. ngahahhaa :))

esoknya tu sume saket perut .. pastu gi bilik air .. pakai sabun ko (dettol rasanya) .. part ni aku ingat! tetengah memasing tunggu turn nak masuk toilet utk memerut, ntah sape ntah yg kat dalam toilet tu pi jatuhkan sabun kat dalam jamban :p *cerita tamat*

aieesha.salleh said...

apekah orang itu kamu???

hahahahahhaa..masa tu aku mmg suka pakai sabun dettol, antiseptik dan bau cam kat hospital.. best best..

adoi na, macam2 laa kenangan kan... kelakars tol!!!

timah said...

hahah...nampaknye 'benda' tu suke benor ngan ko yer ninna?hayo...bahaya...betul ke yg aku jumpe kat mines tu ko?ke 'benda' lain?heheh...