Thursday, November 30, 2006

WPQ 9986

Esok kereta baruku akan muncul.. bewarna hitam metallic, akan meluncur gah di atas jalan raya.. hohoho.. namun, aku agak bengang kerana tak dapat plate kereta yang bernombor 982.. tension tension.. tapi, aku akan membawa sayangku bersiar-siar, membawa kengkawan protonku jalan-jalan, dan geng-geng lain merasa sama.. hehehe.. benda baik, elok kite kongsikan ceritanye, iye tak? hehehe

hope the salesman (who really makes my blood shoot up-apa punya bahasa daa) dapat menediakan kereta itu dalam keadaan terbaik.. :)

3 comments:

wafaa said...

never recommend ur friends to buy from that salesman. so lem, so lam.

LynGhazale said...

ye...beli la perodua...cucu kepade toyota...

bile proton nak kuar kete cam evo ni...kata dah partner ngan mitsubishiii

aieesha said...

asik2 perodua jer.. ape daaa