Monday, June 08, 2009

Hari Isnin.. Ashraf.. Bercuti

Tiga title yang berbeza.. Hmm, rasa macam banyak benda nak buat right now.. Tapi apakan daya, aku pun tengah kegawatan ekonomi.. Dok tengah tunggu kot kot duit jatuh dari langit.. hehehe..

..Hari Isnin..
Hari ni kan Isnin kan.. Aku pun budget kuar awal pagi ni.. Ye lah, hari ni first day aku bekerja setelah hampir 3 minggu MC kan.. hehehehe.. macam berpantang lah pulak kan... Sekali ambik ko, jalan tak sibuk lansung.. Then it hit me!!! Cuti skolah.. hahaha.. Ciss... Tau aku bangun lambat lagi sikit.. huahahahah

..Ashraf..
Semalam dia dah 8 bulan.. Milestone dia di sini ok. Yang best, dia excited bila dapat hadiah.. yes, we bought him a baby high chair.. Suka dia dapat lepak sesama bila time makan, dia leh nampak kite direct dah kan.. No more looking up Mama!!! hehehe.. ni gambar dia sekeping buat tatapan..

..Bercuti..
Walaupun aku baru je masuk keje kan, aku sebenarnya tengah meronta-ronta nak bercuti!!! Nak tengok laut.. Nak tido hotel!!! Nak tenangkan fikiran.. Rasa serabut je now.. Nape ek?? Gawat kot?? Ntah laa kan.. Nak ajak Mr Suami, dia sure takmo gi PD sebab dekat kan.. Sure dia akan cakap penat kalau balik hari.. Haish!!! Nanti kalo dia ada golf ke apa ke, nak lari lah bawak Ashraf gi beach..

OK, itu saja for now...



X.O.X.O

5 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mana beli baby high chair tu?seceruk shah alam aku carik tapi x jumpa :(

Wafaa said...

tu kat ikea. ikea murah sket high chair dia.

ololololooooo... ashraf breakfast apa today? nanti suh Mama masak sedap2 ek.

aieesha.salleh said...

Eliss: Beli kat Ikea.. gi kat children section tu, ada a few.. tapi yang model antelop ni murah.. RM 59 untuk kerusi, and lapik putih tu RM15 :) Gi laa..

Wafaa: Ashraf hari ni Mama kasik bubur ayam.. ingat nak goreng ikan bilis tanpa minyak and nak blend, kasik ada rasa sikit.. u think?

Wafaa said...

rebus ikan bilis. blend ngan bubur. kasi pekat sket. cair kang Ashraf tak nak makan. nak lagi sedap, tambah sayur. blend sekali. perghhhh sedapnyeee....

aieesha.salleh said...

hmmm.. boleh try jugak kan.. nanti aku cuba