Thursday, April 16, 2009

Ku Lihat Hijau :)

Hmm, sempena dengan pelancaran Exora semalam, semua warga kerja Pro*ton diwajibkan untuk memakai baju t-shirt hijau.. maka di COE platinum block ni (crystal aku tak tau laa, tak campur), memang ku lihat hijau!!!! hehehe.. sampai bak kata kak dora, kami ni mem"frogging" lah pulak... tak percaya? tengok ni:

3 comments:

Wafaa said...

aku pon ada amik gambar kat sini dan aku rasa mcm jeli dan juga tellytubbies. muahahahaha

Rozalinda Ghazale said...

sape yg pakai tudung ni...aku tau mamat dalam gambo kedua tu..mamat yg segan megan dgn pompuan..ape ke name dia..dah lupa

aieesha.salleh said...

yang tudung hijau tu kak hana, yang mamat tu ghazali

tu laa, macam mr amd ms froggy pun ada