Tuesday, December 30, 2008

Relatively Unrelated

Lama kan tak update blog ni.. hehehe..

To those out there, I've been back to work for almost 2 weeks now.. Supposed to be back on the 5th but I extended my leave until the 16th.. Sayang laa nak tinggalkan Ashraf kat rumah.. *bukan sekadar alasan ok* Lil Ashraf pun pandai marah and merajuk.. Siap hantuk2 kepala dia lagi sebab mama dia hilang for almost 12 hours masa 1st day.. hehehe.. Sian anak mama yer..

Quite lucky ada banyak sangat cuti umum bulan December ni.. So, joli moli jugak laa nampaknya.. Keje cuma dalam 10 hari kot? hehehe..

Perkembangan Ashraf, he's about 2 months 3 weeks old.. This 7th January he'll be 3 months old dah.. Wow, dah besar anak mama kan? nanti I akan buat a special post on him ok..

Semalam adalah 1 Muharram.. Which means, me and hubby dah melayari kehidupan rumah tangga setahun *mengikut calendar Islam* Happy wedding anniversary dear.. But kami dah setuju untuk bermanja2 pada 10 January every year *tak laa org confuse).. heheheh..

Ok laa, nak balik.. dah 5.30pm.. nak amik buah hati balik umah :D

1 comment:

wafaa said...

rajin-rajin lah update blog. sesungguhnya kerajinan itu asas kejayaan.. erk.. ps: aku half day. ps: tadi tak sempat borak sb aku ikut orang