Wednesday, September 24, 2008

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Aaaaaa... Seronoknye.. Tak sabar nak raya.. Ekekekeke.. *Mengalahkan budak kecik*

Emm, altho ni first time aku akan beraya kat KL, aku teruja gak laa sket.. konon nak rasa raya kat bandar kan?? ekekeke.. tu laa, kena ikut mr suami *nape laa dia takde kampung ek, tapi bagus gak kan sebab takyah redah jam*.. lagi pun, dear daddy kena undergo 2nd laser for both eyes due to failure on the first operation.. So, no travel jauh2.. Dok umah diam2.. Bak kata nenek aku, "Dok ontok ontok".. ekekke

Emm ape lagi.. Ohooo, baju nak beraya dah pun dibasuh dulu.. Ye laa, time try2 tu ntah sape lagi dah sarung ke kan.. ekekeke.. tak sabar nak gosok.. Ninna, insyaAllah, kalo raya ni aku ada amik gambar, aku post laa gambar aku, mr suami and baby dalam peyut ni ok..

Sian baby, mak dia excited nak raya (more on the food side ok) sampai baju2 dia semua tak basuh lagi.. ekekeke.. ok, will do so asap ok.. *rilek laa, company kan cuti seminggu*...

Owh, wishes to all..

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI TO ALL
MAAF ZAHIR DAN BATIN YE KALO ADA SALAH SILAP

:)

3 comments:

zamnzara said...

Tino, jemput la dtg rumah raya ni. Zam thn ni giliran shah alam. Call dulu eh.

nina said...

oit! gi checkup kan semalam? still tak tau ke boy @ girl? :)

hai zam jiran lama gue! *lambai 4x*

aieesha.salleh said...

hihihi.. insyaAllah zam.. tapi tu laa, no hp nyer takde ;)