Monday, September 01, 2008

Ramadhan Tiba!!

Shout out to all Muslimin and Muslimat,

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan yang mulia.. Semoga kita semua dapat beribadah sebaik mungkin Ramadhan ini.. Maaf dipohon andai ada salah dan silap sesama kita semua!! :)

4 comments:

Wafaa said...

huhuu this used to be my template dulu. cun kan?

aieesha.salleh said...

haah.. getting bored with the ld template sebab tak reti nak adjust jarak font dia yang jauh tu.. so tukat balik kepada yang basic.. hihihi

wafaa said...

jarak gapo? aku suka adjust meng-adjust ni

aieesha.salleh said...

jarak antara font line ke line yang baru.. jauh sangat (layout lama aku).
btw, aku dulu pun pakai layout ni, tapi ter-rindu pulak.. tapi nak try yang putih semua pulak :)