Friday, August 22, 2008

ceritera kelakar

Dush.. Dush..

Adeh, kelakar lah tadi.. Sakit pun ada sebenarnye..

I was on my way to the office building at 3pm.. Angin masa tu, erm.. anggap macam angin baru nak hujan ok.. so agak kencang laa kan.. Memandangkan ada possibility hujan lebat, aku pun capai laa payung kat seat belakang.. Dengan selamba, bukak payung and jalan pelan-pelan nak masuk office..

Halfway thru, tetiba payung tu terbalik.. *bayangkan ni ok* batang payung masih kat tangan aku.. tapi, kain payung tu dah bukan bentuk v terbalik dah.. dah jadi bentuk V.. sigh.. terpaksa patah balik and tukar payung lain..

sambil2 tu, tergelak laa sensorang.. tapi lepas dah reda gelak, baru terasa, adeh.. sakit gak tangan nih..

4 comments:

Wafaa said...

itu belum kain terselak kena angin kuat, ala Marilyn Monroe huhu

Rose said...

dasyat nyer angin

tuan punya blog said...

kan.. hihihi... bayangkan aku tgh boyot2 ni kalo angin tiup cam Marilyn Monroe?? hahahhaha... kelakar kelakar

Wafaa said...

jap. nak imejin (sambil tutup mata dan berfikir sejenak). hmmmm...