Tuesday, February 26, 2008

Hari Ni Indah Lah

hmmm.. hari ni sangat indah lah ;) huhuhu.. kosong je kat office ni.. bosses semua takde lak tu.. hihihi.. derang gi putrajaya (mebi jwmarriot kot).. ada training 2 hari.. waaa.. so harapan pada hari ni, semoga semuanya setenang jiwa aku pada pagi ni..

hmmm, perut aku dah tak sakit pagi ni.. best2.. ye lah, asik menyentap je rasa, macam nak kena period.. tapi ntah lah.. belom je lagi.. takpe, will wait for this friday lah.. kalo tak jugak, akan kuterjah klinik mak Ee, Klinik Suraya ;) huhuhu.. Ee, aku promo klinik mak ko nih :) nanti aku dapat ubat pree ek?

Teringin untuk taknak makan.. pelik?? ye lah, hari hari makan mihun goreng ngan sambal for breakfast.. lunch pulak asik makan nasi ngan ikan sembilang sambal.. malam lak, entah ek.. ikut mood je.. tgh hari ni memandangkan dear hubby akan ke office kaca ni, aku nak order sup cendawan pedas lah.. dear hubby lak teringin nak makan daging masak merah..

menu malam semalam: cream cheese mushroom soup, scramble egg, nugget and hotdogs.. hahahaha.. bukan aku malas, tapi dear hubby teringin makan tu.. hmmm.. aku telan je lah memandangkan mushroom soup without the french bread rasa cam hmm...

lama tak makan lasagne Ee.. Dengan itu, rasanya aku kena melepak ngan derang lah dalam satu weekend nih.. Ee bwk lasagne (atau masak kat umah aku je laa kan, demo skali ok..) pastu, fiza soh buat puding buah, Ninna kite soh bawak cookies, meiyin kena bawak chips (movies bebeh), pastu shalyz kite soh buat spagetthi.. aku?? aku sediakan tempat jadi lah tu.. huhuh.. k lah, aku wat choc cake k.. ke choc cupcake ek?? huhuhu.. rindu lah kat derang nih semua... :(

5 comments:

Wafaa said...

kalau dah period lambar, pegi aje beli pregnancy test

Wafaa said...

kalau tak tau guna, kat kotak tu ada cakap cara guna

Putri said...

pot luck!! best. best. tak sabar. inform awal2 tau. nak kena buat arrangement dgn on call. rase rugi kalau tak dpt join gathering dgn korang.

wah. sempat lagi promote klinik mak Ee dlm blog yer. ehe.

`in said...

tu macam nama aku je tu .. cookies? sejak bilerkah? aku bawak perut kosong & muka senyum aku je la ek tino ek! :D

tuan punya blog said...

hek eleh, mana aci.....

bape awal nak kena inform korang ek