Friday, February 29, 2008

D Little One

There is indeed............. a little one in me ;)

Since I went to clinic yerterday, I checked that as well.. I need to do the scanning to be really confirm of it.. Mr hubby is currently in the tak-percaya-tak-sangka state.. huhuhu..

Alhamdullillah, praise to Allah for this gift..

11 comments:

Chippy, Danny & Ben said...

tahniah!

Putri said...

congrats tino!!
*clap* *clap* *hugz*
berseri2 la cik tino kite nanti yer..

tuan punya blogger said...

huhuhu.. tenkiu.. I..myself pun in the tak-percaya state cos we plan to have one in 2009 tapi teradvance pulak..

oleh itu, me going to your mom's clinic to do the scanning ultrabunyi.. muahaha..

*masih dalam status ye-ke-ni??*

tuan-punya-blogger said...

chippy, danny & ben, tenkiu.. huhuhu.. tapi betul ke kite takleh nak manje2 cam dulu ngan kitty's kat umah ek??

Wafaa said...

kawan aku time pregnant jaga kucing mcm biasa. it's all depends on orang tu. kuat atau tidak. tak semua orang ada pengalaman yg sama. sekians.

Anonymous said...

sebab based on readings, kite takleh kena dgn bahan buangan kucing.. if terpaksa, pastikan cuci tangan betul2 selepas buang cat litter tu.. if not, suruh orang lain.. sebab toxoplasmosis decease is from the cat litter.

Wafaa said...
This comment has been removed by the author.
`in said...

hoit! tahniah fwen..
leh la aku panggey ko "MAK BUYUNG"
hahahaha :D

Chippy, Danny & Ben said...

aku rase bab bersihkan litterbox tu je suh org lain buat kot..lain2 tu tade masalah nak main2 dgn kucing.
in case mcm aku, kucing tak campur kucing lain...semua dok dalam rumah. kesihatan insyaAllah ok.

tuan nyer blog said...

hohoho.. sape laa yang delete comment tu ek? aku pun pelik sebab lama aku tak bukak internet nih.. owh yess... aku sungguh seronok bermain dengan kucing2 aku.. esp comel yang dan montel itu.. aaaa, rasa nak picit2..

misswafer said...

aku yg delete