Thursday, September 20, 2007

Erm.. Ngantuk lah

Hmm.. Bulan Ramadhan menjelma lagi.. Seronok kan? Dapat berpuasa sepanjang hari, terasa bersyukur masa iftar.. Selain itu, dapat menurunkan berat badan.. hik hik hik.. tapi kan, sepanjang minggu ini bermula dari Isnin, saya asyik makan buffet je tau.. macam mana tu?
Isnin kan bday saye, so my dear fiance (sonok panggil dia cani, dia pun cam suke je) treated me at Planet Hollywood for iftar.. Then Selasa, saye berbuka di rumah je.. macam buffet gak sebab mak masak ketam lemak cili api.. yumm yumm.. Mula2 sebab mak sorang kat umah, skali tu semua ada.. dgn buah hati saye sama laa.. hik hik hik... Rabu, buka kat Kelab Shah*Alam.. kurang sedap dari tahun lepas lah.. semua pun nampak kurang segar.. tapi, alhamdullillah.. still kenyang.. dan hari ni saye dan geng degree akan berbuka di Izzi*KL.. Hurm.. makan besar lagi.. Esok?? Esok tak tau lagi laa, sebab En Suhaimi akan berbuka di Concorde hotel.. So saye kat umah laa.. tapi ingat nak buat cheese cake lah.. ;)

Hmm, duduk kat ofis ni dalam kebekuan dan kelaparan ni kan, sejuk laa.. dan membuatkan saye kerap menguap.. ngantuk.. bayangkan, dari kul 12 musti menguap.. heran nyer, 5.15 je dah benti menguap.. hihihi

Ok semua, selamat berbuka untuk hari ini..
Time off: 2pm... (ada 5 jam je lagi.. rilek laa)

1 comment:

LynGhazale said...

aku nak sket cheesecake.
or bleh tuliskan recepi?
aku hantu cheese cake. but amazingly, i think cheese=busuk