Friday, July 13, 2007

Happy laa today :)

Semalam dah hantar baju kat tailor.. Nak buat kurung moden lah.. Rege dia untuk kain cenggitu RM250.. Siap basuh lagi.. Siap design2 lagi.. Pastu tambah beads kat leher dalam RM30 kot?? itu tak tau lagi.. Balance kain nak buat ape?? hehehe.. SURPRISE.. tunggulah sampai tiba masanya nanti.. :) owh, tak tempah kat Chi*ra.. Tempah kat Azleme Anda*man..

Esok nak carik kain and benda bulat tu.. Lepas tu kena carik barang2.. :)

Risau sebenarnya.. Dia dah siap tempah-tempah semua, practically he has everything ready.. Except my things.. :) but me.... aiyo.. semua pun belom.. Ku serahkan tempahan2 itew kepada yang pakar.. :) tapi, sape yang excited nie?? hehehe

Petang nanti nak bayar deposit amrufm and aunty sh..

9 comments:

Wafaa said...

ko buat pattern mcm semlm tu ek? btw, orang lelaki mmg akan goyang kaki sket sb bukan dia pon yg prepare. dan juge, diorang tak susah payah pk pasal baju tunang. silap haribulan pakai seluar poket2 mcm mohd najib :)

chippymisaipanjang said...

nice

aieesha.salleh said...

haah laa.. mie kate nak pakai kemeja je.. ayah aku soh pakai baju melayu laa.. cemana tu?? idea2

wafaa said...

huhuhu. kalau ada request dari orang tu ni yang susah. tak buat kang, ada plak yg terasa hati. hehe.

`in said...

no! makcik andam tu kan, aku lupa nak habaq ..
dia nye mekap kat bhgn mata agak berat sket aa
so kalau ko jadi amek dia, nanti sound aa
takmo berat sangat kat mata
kang jadi unta lak ko .. huhuhu

roger n out .. bzzt~

LynGhazale said...

aishah, lupe nak bgtau, mak andam tu mcm prejudice sket. die suka org kaya. sekians

aieesha.salleh said...

roza: ye ker dia prejudice?? whoa.. itu mendatangkan bahaya.. ok kot..

nina: hmm, note taken.. huhuhu.. aku dah kata dah nak natural :) hope ok laa

LynGhazale said...

yeap die prejudice...kawan aku A kawin, die compare2 dgn kawan aku yg B kawin...die kata "eh si B dulu die buat ni buat itu". masalah nye si B tu gune duit mak bapak bole la nak suka2 hati. si A ni gune duit sendiri

`in said...

uiii yeke prejudice?
no no, kalau dia kutuk2 kak neli,
ko khabokan kat aku tauu
malam tu gak aku bommm set andam dia!! grrr~