Tuesday, July 24, 2007

Barang Barang

Erm... Semalam saye cuti.. Pagi tido je.. Tetiba Boify call kata dia kena gi TGM.. Cian sayang...

Pastu saye ngan mak get ready nak jumpe Onn Aziz (orang yang buat semua pelamin orang kawin kat Dewan Felda tu).. Hmm... Sekali Firdaus balik umah.. senyap2 datang jumpe saye cakap kete satria kena tarik ngan MBSA.. heee, seb baik la mood saye ok kalo tak..... dan seb baik saye skrg mmg serahkan satria kat dia.. hai laa adik sayang... hari ni kot mak amik kete.. :( cian satriaku...

Janji ngan Pakteh kul 2pm.. Sekali sampai sana pakteh soh makan2 dulu.. so belasah laa muffin and quater chicken.. FOC.. huhuu.. pastu gi la jumpe Onn.. Mmg hasil keje dia cun.. alaa, bukan nak buat ape pun.. nak survey dekorasi dulang je.. Dengar citer macam ada orang nak sponsor.. Alhamdullillah, moga murah lagi rezeki orang tu.. kalau jadi sponsor laa.. hehehe...

Petang tu hantar mama balik umah cos dia ada janji ngan kawan dia.. Malam tu jumpe sayang kat BSC.. So, booking done.. within 1 and a half week, siap laa kot.. :) So can't wait!!!

Petang ni kena balik awal.. Nenek tercinta nak datang.. ada ape ek??? nervous gak aku bile disuruh pulang awal... hmmmm...

7 comments:

Wafaa said...

:)

aieesha.salleh said...

apa yang senyum simpul tu?

`in said...

waaa! tino xmarah firdaus!! :O
ni dah dikira KEAJAIBAN CINTA ni
hohoho~

wafaa said...

itu pasal la aku tersenyum simpul. untung firdaus. kena time plak keta kena tarik.. hehe

aieesha.salleh said...

ye ahr.. itu kan dah jadi kete dia.. lagipun, kakak dia masih mood holiday.. :)

cube laa kete swift itew.. pasti ku naik hantuuuuuuu .. muahahahahaa

Wafaa said...

kes keta kemek tu ape cer?

Anonymous said...

dah tak marah dah... biar laaa... adik ter"chenta"
:)