Monday, May 14, 2007

Monday??

Whoa.. Hari ini saya sangat kekenyangan.. Memang kerja aku makan saje kot hari ni.. ngeh ngeh ngeh..

Hairil buatkan nescafe pagi tadi.. sangat sedap okey!!

Pushpa agak moody kerana masih tidak sihat laa..

Tadi saya pegi PLPP ngan hairil untuk mendalami ilmu execution.. lama dan sangat lapar.. akhirnye sayang saya kena hantar kete ke COE, so saya temankan dan tinggalkan hairil dengan abg zul untuk belajar.. hehehe.. saya dah tau sikit2 kan, boleh aa lari2.. :)

Kami sempat singgah kat kedai mamak maka tosai.. ok laa, tapi takleh lawan D.E laa.. the coolest mamak ever!!!

Saya nak sangat cepat kawin dan duduk sendiri laa.. bukan selfish, tapi sekarang pun saya dah mula menjaga sayang saya kan? baik jaga sambil kawin, lebih benefit (saya dah tumbuh tandukkah??) heheheh... ye laa, tak payah ada batas2 kan? nak manje2 anytime pun boleh.. takde istilah tak boleh sebab belum kawin.. hihihi..

petang asyik hujan saje laa.. bosan.. dan saya sangat mengantuk hari ni.. mungkin akibat mata kanan saya yang terkena siku cik abang.. sakit wooo, dia pun panik.. heheheh.. baik punye.. seb baik tak lebam kan?? tu laa, nak gerak2 badan, kena laa tengok kiri kanan.. ni saya main gerak je kepala kan, tak sedar muka mengadap siku dia.. padan muka sendiri.. :)

petang ni nak gi cuci kereta laa.. dah sangat kotor ok..

saya tak sabar nak tengok movie baru.. citer apa ek?? any suggestion??

3 comments:

Wafaa said...

please watch Pirates of the Carribean this 24th

aieesha said...

yes yes yes..
itu adalah agenda utamaku!!!

Wafaa said...

pian ada plan nak tengok pirates. wanna join?