Friday, April 27, 2007

Template..

I think I want to change my blog template..
I think this is to small for me.. it's hard to read :(

what do YOU think???

Suggestion anyone??

5 comments:

nina said...

elo makcik .. ubah la code css tu
(layout - edit html)
+kan width kat bhgn * Page Structure
#outer-wrapper - utk page (full)
#main-wrapper - bhgn posting2 ko
#sidebar-wrapper - menu kat tepi tu

cuba try outer 900px, main 600px & sidebar 300px .. aku rasa tu the best aa .. try k :)

aiyoyo .. tol ke ko nih dak IT?

Anonymous said...

siot je ninna...

maka ko nak kata yang layout dah ok tapi kecik laa ni..

aku ingat nak tukar all

nina said...

ko kata aku siot? huhuhuhu
penat je aku usha code css sbb nak tolong ko ..
sampai ati .. sob sob .. aku majok ni!
huhuhuuh kalau ko nak tukar layout pun ok
sama je nanti caranya .. ubah coding width ..
aiyoyo~

aieesha said...

aku tak terpk nak besarkan..
ko reti css ek?
ajor laa aku

nina said...

pulak .. aku memati ingat ko nak lebarkan .. sbb ko kata "I think this is to small for me.. it's hard to read :(" .. huhuhuu xpe xpe .. tukar je layout lain ek! :)
aku tau ubah css sket2 je .. takat nak buang background asal & masukkan background image sendiri, buang text/link deco tu aku reti aa :p

papehal nanti, ko tau camne nak cari aku, kan? kalau aku leh tolong, aku tolong k! adios :)