Wednesday, February 28, 2007

hari yang panjang

hari ni sangat meletihkan saya.. bayangkan, isu dari finance yang semalam masih belum dapat diselesaikan.. owh, ia amat membuatkan saya terasa untuk berhenti.. waduh waduh.. anyway, nasib agak baik sebab otai lama dah kembali bekerja.. :) so, dia ada untuk membantu.. kul 9 saya dah bertolak ke tanjung malim.. letih.. sampai sana kul 10.30, pekena nasi lemak dulu (diet hari ni out), lepas tu meeting room takde, tunggu laa lagi.. :( kul 11.30 baru meeting mula.. banyak betul masalah teknikal.. hahaha.. meeting habis kul 3.00 ptg.. lama kan?? macam2 derang argue..

saya ada masalah kalau orang kata dah ada system, kenapa kena key in manual?? ayoyo, itu kena laa tanya budget kompeni.. karang kalo nak key in data pun auto, alamat takde keje laa sumer orang.. baru tau..

emm, sayang semakin hari semakin best laa.. :) harap2 senyuman ni dapat bertahan lama.. hari ni kami cuba untuk mereka cipta webpage sendiri.. hohoh.. dah lama laa belajar, dah lupa dah :) harap usaha akan lebih berhasil.. :)

p/s: saya tak sabar nak kawin cepat laa.. idea ada tak untuk kumpul duit lagi berganda cepat??

2 comments:

Wafaa Abdul Latiff said...

fewwwwwiiiiiiiittttttttt i can't wait to pegi kenduri korang. dan mahu melihat ke'poyo'an en. Suhaimi bergambar. kekekeke

dak baik+comey said...

p/s: saya tak sabar nak kawin cepat laa.. idea ada tak untuk kumpul duit lagi berganda cepat??

>> promo diri kat ebay aa tino .. ngee~ :D