Monday, December 18, 2006

..aktiviti hujung minggu..

Sepanjang minggu ini aku sangat busy.. tapi kesibukan yang entah ape ape.. :) Menyebabkan aku lama tak blogging kan? Hehehe.. Dasat betul laa kemalasan aku ni.. Semakin menjadi2..

Keje kat ofis pun agak pelik laa.. Bila time sibuk, memang sibuk melampau.. Tapi bila time free pulak, sampai aku sangat sangap dibuatnye.. Minggu ni, maybe minggu yang aku boleh rate sibuk aku 7 dari skala 10.. hehehe.. Dah laa tu, network pulak asik down saje.. Sibuk luar masa keje pun melampau jugak..

Isnin.. aku rasa2nye lunch dengan wafaa kat puchong kot.. then malam tu aku rasa aku kat umah je.. Selasa, aku lunch dengan naya and hubby kat corner.. ok laa, borak2 and all.. malam aku kuar jumpe mas jap, gi SACC.. and lepak umah je.. rabu, aku lunch dengan mas.. owh hari ni aku sangat angin.. satu badan.. so malam tu aku membuat keje gile.. aku kuar lagi, ntah ke mana2 ntah hala tuju.. kenapa aku hangin, biar laa rahsia.. :) khamis, lunch with yayang.. best.. sangat tenang rasa hati.. malam tu aku kat umah je.. eh, aku rasa aku kuar jap.. gi giordano beli 3 baju.. hehehehe.. i'm turning to be a "hot mama mia".. hahahaha.. perasan lagi tu.. serius laa.. aku asik shopping je, dah addicted dah nie.. Jumaat, aku kena pindah tempat kat office.. new sitting arrangement.. hangkut laa barang2 sume.. letih gilers.. sampai pc aku pun monday baru aku decide nak pasang.. so malam, aku di rumah saje.. keletihan kot?? and owh, kena marah ngan yayang for being so stoopid.. (i admit it was soo the very stoopid of me laa)..

Sabtu, aku naik hantu.. Reason, biar laa rahsia lagi.. :P So, aku sangat hangin, sampai wedding Kish aku tak gi. demn.. mesti kish marah ni, adik aku lak yang gi.. hehehe.. aku g KLCC, shopping di isetan.. (daddy gave his lil girl RM74 voucher to spent at isetan, so i spent it "wisely").. aku beli denim skirt pulak.. kena tambah rm40 lagi.. brand: Seed.. tapi gile laa, pesen senget sebelah.. owh, yang ini ngam2 lutut ye.. then, aku jalan2, and beli mobile charger for my phone.. (i was planning for another stoopid act, so my battery almost tamat riwayat.. nanti ayah aku carik nanti, mati kena sekeh if hp off).. melayang lagi rm60.. hehehe, at last it's ori and hav 6 months warranty.. KLCC ada ke yang tak ori ek?? so malam tu, dengan rasa bersalah of my stupidy, aku pun mengaku kesalahanku itu.. lalala.. tapi, yayang sudah tension laa kan.. whooopppsss...

Ahad, aku lepak2 di rumah je.. then, aku call yayang, say good morning, then aku lepak2.. tadi plan untuk keluar.. tetiba mas call, mintak teman gi wedding hana.. aku pun gi laa nun jauh di bangi.. hehehe.. biase kuar aku ni ye.. then lepas wedding, gi subang parade jap.. spek guess aku yang baru tu, ada sikit retak so aku nak tukar.. kena pulak tinggalkan sebab nak claim to supplier kan.. then jalan2 gi Bl*ok, beli baju lagi.. sabar saje laa.. it's said to define my figure.. chewah!!! kelakar aku dengar.. then gi amik kasut mak aku kat kedai kasut, and beli wedding gift for Kish.. Malam itu, aku jumpe Kish dan lepak di sana sekejap.. kena laa leter jap sebab tak datang wedding.. selamat dah kakak tu.. aku ingat dia yang ligat tu laa yang lambat kan.. sekali dia dulu.. well, she found the purrfect mr right.. and lepas kawin akan terus ke ireland ikut hubby.. owh, hubby dia org melayu kite ye.. tapi keje di ireland.. best dowh.. nanti aku nak jenjalan sana laa.. if kawin ngan mie asap, aku nak ajak honeymoon sana laa.. hehehe..

so, itu laa keje aku weekends.. merayap je anak dara ini.. tapi, ayahku macam memahami jer.. macam tau2 je anak dia tension kan.. heheeh.. papa, don't worry, i won't do mengarut things except spending my moolah unnecessarily... well, anak ayah tengah gile skirt lak ni kan.. kena laa tambah collection.. hahahah..

Owh, aku tgh gile dengar lagu Beyonce "irreplacable".. Hehehe.. Bodoh laa Rihanna kan?? Beyonce tu petik jari jer, beratur beb.. dah laa dia lagi kaye dari JayZ now kan.. Beyonce, U hav everythin baby.. Be a Survivor.. yeehaaa.. pandai je nak advise orang kan?? hehehe.. "to the left, to the left, everything in the box......" ape ntah, tak ingat laa.. :D

3 comments:

LynGhazale said...

panjang gilo?@#$@#$@%$^$^$%

wafaa said...

a'a baik hantar suratkabar utusan malaysia.. hehehe

aieesha said...

iye laa, surat kabar pun surat kabar laa.. seminggu nyer wrap up laa kan